divendres, 30 de desembre del 2011

EUiA d'Esplugues de Llobregat celebra el seu sopar anual amb el coordinador general, Jordi Miralles

La coordinadora local, Lola Castro, destaca la incorporació de gent jove a l'assemblea i Miralles va encoratjar els assistents a enfortir l'organització per fer front al domini de la dreta


EUiA d’Esplugues de Llobregat va celebrar divendres al vespre el seu sopar anual al restaurant Lucas de la localitat, que va comptar amb la participació del coordinador general d'EUiA i diputat, Jordi Miralles.

A la porta del restaurant, Miralles va fer declaracions a Esplugues Televisió acompanyat per la coordinadora local, Lola Castro, i altres afiliats i afiliades de l'assemblea. El màxim dirigent d’EUiA va destacar el creixement a Esplugues de la coalició ICV-EUiA a les darreres eleccions generals en 948 vots, i també va aprofitar per carregar contra la política de retallades del Govern de CiU, que té com a conseqüència que “vivim pitjor que fa un any”, des de l’arribada d’Artur Mas a la Generalitat de Catalunya. Per això, Miralles va reivindicar la necessitat de “sumar i fer un front ampli per defensar els drets de les persones i els serveis públics”.

Abans de començar el sopar, la coordinadora d’EUiA d’Esplugues i també responsable del sector Salut de la formació, Lola Castro, va expressar la seva satisfacció per celebrar un any més el sopar anual de l’organització espluguenca i poder tornar a comptar amb la presència del coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles.

Castro va recordar que la gent d’EUiA d’Esplugues treballa a la localitat, a més dels diferents àmbits professionals i sectorials i al sindicat CCOO, “per enfortir la nostra organització i per transformar Esplugues i la nostra societat”. La coordinadora local va destacar l’avenç d’EUiA a Esplugues, l’acord assolit amb ICV ja a les municipals, i la incorporació de gent jove a l’assemblea.

Per acabar, Miralles es va mostrar content per assistir un any més al sopar d'EUiA d’Esplugues i va encoratjar els presents a enfortir encara més l’organització i a “sumar gent en un front ampli per defensar la democràcia front l’actual situació de domini de la dreta, les retallades del Govern de CiU i les que s’aveïnen amb el Govern del PP a Espanya”.