dilluns, 29 de novembre del 2010

Gaspar Llamazares visita Gavà



El diputat d’Esquerra Unida al Congrés, Gaspar Llamazares visita Gavà acompanyat de amics i amigues d’altres localitats del Baix Llobregat.

La trobada es va fer el 23 de novembre a les 18h a la plaça de l’Ajuntament de Gavà, on Llamazares es va reunir amb la portaveu del grup municipal ICV-EUiA Emma Blanco i el senador Joan Josep Nuet, a més, d’una trentena de persones d’Esplugues, Sant Joan Despí, Cornellà, Castelldefels i altres poblacions del Baix Llobregat.

Tota la comitiva, juntament amb els gavanencs i gavanenques representants del món veïnal, sindical i associatiu, va realitzar un recorregut a peu per la ciutat de Gavà, baixant per la zona peatonal fins al mercat municipal, i després fins al Casal Sant Jordi, on Llamazares i Blanco van oferir una roda de premsa conjunta.

Llamazares es va referir a les eleccions catalanes com “el moment de fer un canvi cap a l’esquerra”, i va explicar que “Mas representa la regressió cap a polítiques antigues, conservadores, recolzades per la dreta del partit popular”, i que “l’alternativa, és un govern d’esquerres amb polítiques socials”, mantenint sempre la premissa que “la qüestió és si d’aquesta crisi se surt amb la política d’uns quants, o amb la política de la gran majoria dels ciutadans i ciutadanes amb garanties socials”. És per aquests motius, que va assenyalar que “s’ha de recuperar la política industrial, de sostenibilitat, i les polítiques socials” per tal de seguir generant llocs de treball i garantir els drets i deures de tots els ciutadans i ciutadanes

Llamazares també va parlar sobre l’estat de l’empresa Roca, dient “que calen solucions d’esquerres per sortir de la crisi on tots els ciutadans i ciutadanes tinguin els mateixos drets”.

Llamazares va atendre personalment a membres integrants de l’associació ACAPS de Gavà (Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí) per parlar sobre l’actualitat generada pels últims fets que han ocorregut al Sàhara Occidental, així com a la presidenta de l’Associació de Veïns de Gavamar, la qual va traslladar el malestar de la comunitat provocat per les noves obres de l’aeroport. A més, va recolzar la candidatura d’ICV-EUiA a la Presidència de la Generalitat de Catalunya com a millor opció per al proper 28 de novembre per tal de consolidar una sortida d’esquerres a la crisi.