dilluns, 8 de novembre del 2010

ICV-EUiA presenta la seva campanya electoral que porta per lema “Verd esperança, solucions d’esquerres"

Jordi Miralles destaca que el binomi esperança i il•lusió “és la millor base per mobilitzar l’electorat d’esquerres i ecologista”


El coordinador general d’EUiA i candidat d’ICV-EUiA a les pròximes eleccions, Jordi Miralles, i el cap de llista de la coalició, Joan Herrera, acompanyats per la directora i el director de campanya, Sònia Garcia i Marc Rius, han presentat avui la campanya d’ICV-EUiA per les eleccions catalanes.

Miralles ha apuntat que la campanya es basa en tres eixos: explicar allò que ha canviat a Catalunya en els darrers set anys per la gestió del Govern de Catalunya, mostrar que cal una sortida d’esquerres a la crisi i plantejar el que podria suposar la involució d’una majoria conservadora a Catalunya, encapçalada per Mas. Miralles ha acusat CiU de ser el “representant dels lobbies que volen fer negoci amb la salut, l’educació i amb les pensions”.

El candidat ha apuntat que “el lema ´Verd esperança, solucions d’esquerres´ és la síntesi d’una il•lusió per donar respostes als problemes que té avui Catalunya”. Miralles ha fet referència a les altes xifres de persones que cobren menys de mil euros, de famílies que reben l’ajut dels 426 com a únic ingrés, de joves ben formats sense feina, i de persones que cobren pensions molt baixos o en el llindar de l’exclusió. “Totes aquestes persones necessiten esperança i solució que és el que representa la ICV-EUiA”, ha afirmat. “La coalició porta il•lusió, esperança, garanties i solucions des d’un programa creïble i possible amb mesures pensades per les persones del territori i per l’autogovern” ha afegit .

El dirigent d’esquerres també ha sostingut que “el binomi d’esperança i solucions és la millor base per mobilitzar l’electorat d’esquerres i ecologista, el qual, segons Miralles, “és majoritari a Catalunya”. “S’ha demostrat que quan s’ha cridat a la gent a mobilitzar-se i a participar per respondre a temes més propers, aquesta ha estat a l’alçada; en defensa dels serveis públics, quan governava la dreta, en favor de la pau, en contra del Pla hidrològic Nacional, i el 29-S, per la vaga general.” Finalment, Miralles ha manifestat que la campanya pot ser exitosa i que es pot aconseguir una Catalunya més d’esquerres i més ecologista si la gent d’esquerres no es queda a casa i pot ser de nou majoria.