divendres, 4 de març del 2011

EUiA d'Esplugues de Llobregat presenta la seva candidata a les municipals, Ana Alonso


El coordinador general de la formació, Jordi Miralles, destaca que és “una dona jove i compromesa” a més d’una aposta per enfortir la coalició roig i verda ICV-EUiA


EUiA d’Esplugues de Llobregat ha presentat aquesta tarda al casal cultural Robert Brillas la seva candidata a les municipals, Ana Alonso. En roda de premsa prèvia a l’acte públic, la coordinadora local de la formació, Lola Castro, ha destacat l’aposta que representa l’Ana Alonso per a l’organització d’esquerres com a signe de renovació i d’incorporació de gent jove i compromesa. Alonso té 30 anys i és diplomada en Conservació i Restauració de Béns Culturals i màster en Gestió del Patrimoni Cultural per la Universitat de Barcelona.
El coordinador general d’EUiA i diputat, Jordi Miralles, convidat a intervenir a l’acte públic, ha declarat que “Ana Alonso és la millor candidata d’EUiA per Esplugues perquè ha estat escollida per l’assemblea local i representa la renovació interna i l’enfortiment de l’organització a la ciutat”. Miralles ha destacat també que “l’aposta d’EUiA és contribuir a que la coalició roig i verda ICV-EUiA sigui més forta aquí i al conjunt de Catalunya” i ha insistit que és “una bona notícia per Esplugues i per l’esquerra que una dona jove es comprometi a encapçalar la nostra candidatura a les eleccions”. Perquè per al màxim dirigent d’EUiA “el compromís polític és imprescindible per a resoldre els problemes de la societat”.
Miralles ha valorat també la relació de la candidata amb el món cultural: “La cultura ens dóna la capacitat de coneixement i ens fa crítics i això ens permet fer front a la involució que representa la dreta”, que en paraules del coordinador general d’EUiA “instrumentalitza, manipula o nega la cultura, com ha fet el PP al País Valencià impedint l’emissió de TV3”.
Finalment, la candidata Ana Alonso ha explicat que “com a jove i com a dona estic interessada en impulsar polítiques socials destinades a aquests col·lectius” i ha fet una crida a la implicació política i social de la joventut. “Vull que el meu missatge motivi la gent jove, front la resignació en la que ens instal·la la crisi actual”, ha afirmat la jove candidata espluguenca.
Preguntada per la televisió local sobre quines són les seves expectatives respecte el resultat electoral, Alonso ha dit que passen per “obtenir el millor resultat per a que sigui possible un tomb a l’esquerra a les pròximes municipals i beneficiar així a la ciutadania.”